Međunarodni sajam gospodarstva

2013-05-02 16:13

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2013., koji je trajao od 9. do 13. travnja, između 800 izlagača iz 35 zemalja svijeta, svoj rad široj javnosti predstavilo je i naše poduzeće za vježbu Economic International Company d.o.o.

Budući da je mostarski sajam najveća i najposjećenija gospodarska manifestacija u Bosni i Hercegovini, sudjelovanje na događaju takvih razmjera nije bila samo čast nego i neprocjenjivo iskustvo.

Na sajmu su učenici, djelatnici poduzeća za vježbu, imali pune ruke posla. Posjetitelji koji su se zaustavljali pored naših štandova bili su u čudu, nije im bilo jasno što to jedna škola radi na Međunarodnom sajmu gospodarstva te što je uopće poduzeće za vježbu. No, nakon što su dobili podrobna objašnjenja i informacije, reakcije su bile pozitivne. Bili su oduševljeni ljubaznošću i kreativnošću učenika. Čak je i naše partner – poduzeće Podravka – bilo ugodno iznenađeno izgledom štandova i prezentacijom njihovih proizvoda.

Učenicima je sudjelovanje na ''pravom'' sajmu bilo jedno novo iskustvo jer se sajam PZV-a uvelike razlikuje od jednog renomiranog sajma gospodarstva. Bar na nekoliko sati osjećali su se kao pravi poduzetnici.